Jef Van de Poel

Jef Van de Poel

Ik leg me enkel toe op de digitale fotografie en om die reden zijn mijn digitale spiegelreflexcamera en mijn pc voor mij onmisbaar. In 2004 kocht ik mijn eerste digitale camera, een goedkoop toestelletje, waarna ik al snel de logische overstap maakte naar een spiegelreflex camera een Canon EOS 350D. Met dit toestel kon ik mijn grenzen verleggen. Sinds deze overstap ben ik lid geworden van Digitale Fotografiegroep te Turnhout. Nu ben ik een trotse bezitter van een Canon EOS 50D.

In het kader van het fotograferen is het voor mij uiteraard van belang dat beelden voor mij een bepaalde sfeer oproepen of mij aan het denken zetten. Uit mijn passie voor de fotografie is deze website ontstaan. Deze site bevat een greep uit de vele foto's die ik heb gemaakt en verder zal ik deze site regelmatig aanvullen met nieuwe foto's zodat het hopelijk van uw kant niet bij een eenmalig bezoek blijft!

Toch wil ik u er op attenderen dat alle foto's op deze site auteursrechtelijk beschermde werken zijn. Indien u afbeeldingen of inhoud van deze site wilt gebruiken kunt u contact met mij opnemen.